Детали за производот

СЕТ-детска алка+ланче+обетки PS062

1.800 ден

Материјал: Медицински челик

Димензијана алка: 13.5 + 5 цм

Димензија на ланче:45+4 цм

Compare
Category:

Сподели

Description

Материјал: Медицински челик

Димензијана алка: 13.5 + 5 цм

Димензија на ланче:45+4 цм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ-детска алка+ланче+обетки PS062”

Your email address will not be published. Required fields are marked *