Детали за производот

Прстен 48002 (величина 18,19 )

990 ден

Compare

Сподели

Description

Накит изработен од медицински челик кој не кородира во допир со вода

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Прстен 48002 (величина 18,19 )”

Your email address will not be published. Required fields are marked *