zz048gh

zz048gh

550МКД 440МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI CHARMS

Вид: Привезок  - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Медицински челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI CHARMS.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка .

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава