Ланче 13106

Ланче 13106

Ланче 13106
860МКД 690МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski®

Боја на кристал:

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава