Граничник

Граничник

120МКД 100МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI CHARMS

Вид: Привезок  - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Медицински челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI CHARMS.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка

Нема начин за испорака поврзани за овој производ.