Достава

Доставата на производите е до адреса на територијата на цела Македонија, преку брза пошта Тотал Пост Логистик.

Доставата е беспладна за секој нарачан производ од веб страната.

Пратката пристигнува до 48 часа, односно 2 работни дена од спремна нарачка.