OUXI CHARM 7

OUXI CHARM 7

2,980МКД 2,090МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI CHARMS

Вид: АЛКА И ПРИВЕЗОК

Материјал: Медицински челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI CHARMS.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка 

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава