Ланче 10880

Прегледи

Ланче 10880
Ланче 10880

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski®

Димензии на ланче: 55см+5см

Големина на привезок: 2.2*2.2см

Боја на кристал: Сина

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристaлите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка.

data-width="550">