Ланче 10733

Ланче 10733

1,790МКД 1,250МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Ланче со австриски кристал - Swarovski elements

Модел:

Димензии на ланче: 40 см+5см

Големина на привезок:

Боја на кристал:

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI. Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава