Прстен 43001

Прегледи

Прстен 43001
Прстен 43001

Опис на производот:

Вид: Прстен - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Секој производ има сертификат за автентичност.

data-width="550">