Прстен 40029

Прегледи

Прстен 40029
Прстен 40029

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Алка 

Материјал: Челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат како и исклучителен квалитет на изработка.

data-width="550">