OUXI CHARM 7

Прегледи

OUXI CHARM 7
OUXI CHARM 7

Опис на производот:

Бренд: OUXI CHARMS

Вид: АЛКА И ПРИВЕЗОК

Материјал: Медицински челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI CHARMS.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка 

data-width="550">