Обетки 20268

Прегледи

Обетки 20268
Обетки 20268

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Алка - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski кристалите како и за исклучителен квалитет на изработка.

data-width="550">