Ланче 10530

Прегледи

Ланче 10530
Ланче 10530

Опис на производот: Бренд: OUXI Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski® Модел:Димензии на ланче: 40 см+5см Големина на привезок: Боја на кристал: Материјал: Родиран челик Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI. Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

data-width="550">