Обетки 20600

Прегледи

Обетки 20600
Обетки 20600

Опис на производот: Бренд: OUXI Вид: Обетки - embellished with crystals from Swarovski® Материјал: Родиран челик Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI. Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка.

data-width="550">