Обетки 20940

Обетки 20940

1,090МКД 870МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Обетки со австриски кристал - Swarovski elements

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка .

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава