Прстен 40020

Прстен 40020

1,200МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Прстен - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Секој производ има сертификат за автентичност.

Одбери Боја
Бела / Сина / Шарено
Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава