Прстен 40092

Прстен 40092

1,090МКД 870МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Алка 

Материјал: Челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат како и исклучителен квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава