ПД0160,ПД0304Т,ПД0314Т,ПД0219Л

ПД0160,ПД0304Т,ПД0314Т,ПД0219Л

ПД0160,ПД0304Т,ПД0314Т,ДП0674Г
1,180МКД 950МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski®

Модел:Димензии на ланче:

Големина на привезок:

Боја на кристал:

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава