Обетки c20012

Обетки c20012

650МКД 520МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Обетки - Made with crystals from Swarovski®

Боја на кристал: Бела 

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка

Нема начин за испорака поврзани за овој производ.