Обетки 26015

Обетки 26015

1,650МКД 1,160МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Обетки - Made with crystals from Swarovski®

Боја на кристал: Бела 

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава