Обетки 20794

Обетки 20794

1,500МКД 1,200МКД
Лагер

Опис на производот: Бренд: OUXI Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski® Модел:Димензии на ланче: Големина на привезок: Боја на кристал: Материјал: Родиран челик Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI. Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава