Обетки 20764

Обетки 20764

1,300МКД 1,040МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Обетки - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристалите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка.

Одбери Боја
Тегет / АБ-боја
Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава