Обетки 20598

Обетки 20598

750МКД 530МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Обетки - Made with crystals from Swarovski®

Боја на кристал: Бела 

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава