Ланче 10530

Ланче 10530

2,600МКД 1,820МКД
Лагер

Опис на производот: Бренд: OUXI Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski® Модел:Димензии на ланче: 40 см+5см Големина на привезок: Боја на кристал: Материјал: Родиран челик Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI. Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава