Обетки 21125

Обетки 21125

850МКД 680МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Обетки 

Боја на кристал: Розе

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава