Алка 50039

Алка 50039

2,100МКД 1,470МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Алка - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski кристалите како и за исклучителен квалитет на изработка.

Одбери Боја
Сина / Жолта / Зелена
Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава