Ланче 10202

Ланче 10202

Ланче 10202
1,200МКД 840МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

 

Вид: Ланче - embellished with crystals from Swarovski®

Модел:Димензии на ланче: 40 см+5см

 

Големина на привезок:

Боја на кристал:

 

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност  на кристалите и гаранција за исклучителниот квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава