Алка 30223

Алка 30223

Алка 30223
1,200МКД 840МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Алка- embellished with crystals from Swarovski®

Боја на кристал: Сина

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski elements кристaлите и гаранција за исклучителен квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава