Алка 30265

Алка 30265

30265-1
950МКД
Лагер

Опис на производот:

Вид: Алка - embellished with crystals from Swarovski®

Материјал: Родиран челик

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат за автентичност на Swarovski кристалите како и за исклучителен квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава