Men Bracelet 14

Men Bracelet 14

1,090МКД
Лагер

Опис на производот:

Бренд: OUXI

Вид: Алка 

Материјал: Челик 

Производот е спакуван во елегантна кутија за накит и ќесичка за подарок со логото на OUXI.

Производот има сертификат како и исклучителен квалитет на изработка.

Тотал пост Логистик:
Тотал Пост Логистик
Бесплатна достава

Поврзани производи